У Кривому Розі почав працювати поліцейський велосипедний патруль

Читать на русском
Міністр підкреслив, що кількість автомобільних і піших поліцейських патрулів не скоротиться, так як велопатрулі – додаткове літній посилення.
Велопатруль в Кривому Розі

У Кривому Розі запустили поліцейський велосипедний патруль.

Про це заявив голова МВС Арсен Аваков заявив на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Масові затримання екс-податківців: кого і за що заарештували, а кого – відпустилиОперативна ситуація з масовими затриманнями колишніх податківців: кого залишили під арештом, а кого випустили і на яких умовах? Інфографіка від «Слова і Діла».

«16 патрульних будуть з сьогоднішнього дня кожен день патрулювати парки, сквери, пішохідні зони – там, де не проїде поліцейський автомобіль або там, де він недоречний», – зазначив Аваков.

Міністр підкреслив, що кількість автомобільних і піших поліцейських патрулів не скоротиться, так як велопатрулі – додаткове літній посилення.

Раніше Аваков розповів, що після затримання податківців часів Януковича правоохоронцям почали надходити погрози і дзвінки з Москви.

Нагадаємо, що 11 травня 2017 року Аваков заявив, що результати розслідування провокацій, які відбулися 9 травня у Дніпрі, правоохоронці оприлюднять до 10 липня. Подивимося, чи вдасться міністру виконати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: