У неділю бойовики обстріляли сили ЗСУ 20 разів

Читать на русском
З початку доби бойовики 20 разів застосовували зброю проти сил АТО, зокрема важке озброєння, втрат серед бійців немає.

З початку доби бойовики 20 разів застосовували зброю проти сил АТО, зокрема важке озброєння, втрат серед бійців немає.

Про це увечері 28 травня повідомили в прес-центрі штабу АТО, пише «Слово і Діло».

У штабі нагадали про обстріл сил АТО під Красногорівкою, під час якого бойовики використовували міномети калібрів 120 і 82 мм, озброєння танків і БМП, гранатомети.

«Випустили понад 10 снарядів з РСЗВ «Град» по житлових кварталах, в результаті серйозних руйнувань зазнали місцеві лікарня, школа і десятки житлових будинків, кілька місцевих жителів отримали незначні поранення і травми», - повідомили в штабі.

Також бойовики відкривали вогонь з 120-мм мінометів по позиціях сил АТО в районі Широкино, з мінометів - поблизу Чермалик, біля Лебединського застосовували гранатомети, поблизу Мар'їнки - великокаліберні кулемети.

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 28 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У напрямку Донецька бойовики відкривали вогонь з 120-мм мінометів і озброєння танка під силу АТО в районі с. Луганське, в передмісті Авдіївки били з артилерії калібру 122 мм і гранатометів. Також обстріли велися поблизу Кам'янки і Новоселівки Другий.

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь біля Новоалександровки з великокаліберних кулеметів, з гранатометів - в районі Кримського, Дінця і Катеринівки.

Нагадаємо, кількість мирних жителів, постраждалих в результаті обстрілу Красногоровки зросла до восьми осіб.

На порятунок Красногоровки відправили спецпідрозділ КОРД.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: