В Україні спостерігається різке погіршення погоди

Читать на русском
Сьогодні, 26 травня, атмосферний фронт може принести в більшість областей України дощі та грози, температура повітря очікується в межах плюс 17-24 градусів.

26 травня потужний атмосферний фронт прийде в Україну і принесе з собою грози і зливи.

Про це синоптик Наталія Діденко пише на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

За її словами, в більшості українських областей дощ почнеться вранці і захопить майже всі регіони.

Місцеві легенди України: захист від паводків на Закарпатті«Слово і Діло» продовжує досліджувати найбільш злободенні проблеми міст та регіонів України, що, попри обіцянки політиків, не вирішуються роками. На черзі Закарпаття та його найбільш руйнівне стихійне лихо – паводки.

«Найменша ймовірність дощів в п'ятницю у південній частині, Дніпропетровській області та в Приазов'ї. Температура повітря коливатиметься в межах 17-24 градусів тепла. В дощі температура буде знижуватися до 15-18 градусів тепла», попередила синоптик.

Також, за її прогнозами, в п'ятницю сильні дощі пройдуть в столиці, і в нічні години температура повітря складе близько 14 градусів, а вдень повітря прогріється до 19-20 градусів зі знаком плюс.

Гідрометцентр також представив прогноз на п'ятницю, згідно з яким дощі литимуть майже у всіх регіонах, за винятком сходу країни. В інших областях очікуються грози і зливи. За прогнозами, в суботу погода остаточно зіпсується, і зливи вже очікуються у всіх областях.

Нагадаємо, очільник Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль провалив обіцянку домогтися відновлення фінансування протипаводкового захисту в регіоні.

Раніше, синоптики попереджали мешканців Західної України про різкий підйом рівня води в річках регіону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: