РФ запустила ракету з новітнім військовим супутником

Читать на русском
Російські військові запустили ракету-носій Союз-2.1б з космічним апаратом нового покоління з космодрому Плесецьк в Архангельській області.

Сьогодні російські військові успішно запустили ракету-носій Союз-2.1б з космічним апаратом нового покоління з космодрому Плесецьк в Архангельській області.

Про це повідомляє Міноборони РФ, передає «Слово і Діло».

НАТО вважає останнє випробування ракети КНДР провокацієюВ альянсі заявили, що тестовий запуск балістичної ракети КНДР є новим грубим порушенням низки резолюцій ООН, і загрожує світовому порядку і безпеці.

«Всі передстартові операції і старт Союзу-2.1б пройшли у штатному режимі. Засоби наземного автоматизованого комплексу управління здійснювали контроль за проведенням пуску», - підкреслили в Міноборони.

Загальне керівництво пуском здійснював командувач Космічних військ - заступник головкому ВКС РФ генерал-лейтенант Олександр Головко, який прибув для цього на космодром.

Відзначається, що це перший пуск ракети-носія Союз-2, проведений в поточному році з космодрому Плесецьк. Попередній пуск ракети-носія цього типу з цього космодрому був проведений 29 травня 2016 року.

Раніше повідомлялося, що США розмістять системи протиракетної оборони в Польщі.

Нагадаємо, ООН закликала Північну Корею припинити випробування ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: