У Молдові за відмивання грошей затримали сина екс-президента

Читать на русском
Колишній депутат парламенту Молдови, син екс-президента країни Петра Лучинського Кирило затриманий за звинуваченням у причетності до відмивання грошей.
Кирило Лучинський

Колишній депутат парламенту Молдови, син екс-президента країни Петра Лучинського Кирило затриманий за звинуваченням у причетності до відмивання грошей.

Про це повідомили в прес-службі Національного центру з боротьби з корупцією, передає «Слово і Діло».

Додон запевнив Москву, що Молдова в НАТО не підеПрезидент Молдови Ігор Додон на зустрічі зі спікером російської Держдуми В'ячеславом Володіним заявив, що категорично проти ідеї вступу молдавської держави в НАТО.

Разом з ним затримано троє співробітників приватних компаній, залучених до цієї справи. У даний час в їх офісах, будинках і автомобілях проводяться обшуки.

Зазначимо, що з 2009 року Кирило Лучинський був депутатом парламенту за списками ліберально-демократичної партії Молдови, голова якої, екс-прем'єр-міністр Влад Філат був засуджений в минулому році на дев'ять років.

Лучинський склав депутатський мандат у лютому 2017 року з власної ініціативи. Він є молодшим сином екс-президента.

Нагадаємо, президент Молдови Ігор Додон на зустрічі зі спікером Держдуми В'ячеславом Володіним заявив, що категорично проти ідеї вступу молдавської держави в НАТО.

Пізніше, президента Молдови зустріли на батьківщині плакатами «Додон – зрадник».

Раніше повідомлялося, що Україна, Молдова і Грузія створять спільний центр зв'язків з ЄС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: