Розвідка: в Алчевську бойовик розстріляв двох цивільних

Читать на русском
В окупованому російсько-терористичними силами Алчевську бойовик обстріляв групу цивільних: двоє отримали поранення.
фото: ICTV

В окупованому російсько-терористичними силами Алчевську бойовик обстріляв групу цивільних: двоє отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони в Facebook.

«24 травня військовослужбовець 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК з вогнепальної зброї обстріляв групу цивільних осіб, двоє з яких були поранені. Військовослужбовець причину своїх дій пояснити не зміг і був направлений для обстеження до лікувального закладу», – розповіли в ГУР.

Карта АТО: ситуація на сході України на 25 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 25 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Крім того, в розвідці розповіли, що російське окупаційне командування вимагає від підлеглих прискорити формування і відправку на окуповану територію сержантів і рядових для поповнення передових частин під Донецьком і Луганськом.

«Зазначене пов'язане з критичним зниженням в травні укомплектованості передових підрозділів з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ, в результаті масового дострокового розірвання російськими військовослужбовцями контрактів», – відзначили в розвідці.

При цьому за даними ГУР, в деяких частинах російсько-терористичних сил під Горлівкою та Брянкою брак людей на передових позиціях становить близько 50%.

«У зв'язку з цим, передові позиції, як правило, посилюються особовим складом з артилерійських, інженерних і підрозділів матеріально-технічного забезпечення, який не пройшов відповідну підготовку, що призводить до небойових втрат, дезертирства і зростання кількості дострокового розірвання контрактів на проходження військової служби» , – додали розвідники.

Нагадаємо, ввечері 24 травня бойовики продовжили обстрілювати прифронтову Авдіївку з «Градів».

Раніше в ІС повідомили, що бойовики перекинули під Луганськ вісім вантажівок з боєприпасами до РСЗВ «Град».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: