У МЗС підтвердили загибель п'яти українців у ДТП під російським Новгородом

Читать на русском
За попередніми даними Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі, в ДТП під Новгородом загинули п'ятеро українських громадян.
Фото: Управління ДАІ в Новгородській області

Міністерство закордонних справ України підтвердило, що п'ять громадян України стали жертвами аварії під російським Новгородом.

Про це заявив офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич, передає «Слово і Діло».

ДТП на Харківщині: 2 людини загинули, 13 постраждалиВодій автомобіля Skoda не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з маршрутним автобусом. Внаслідок ДТП водій Skoda Octavia і його пасажирка загинули.

Він зазначив, що за інформацією українського генконсульства у Санкт-Петербурзі, аварія сталася вранці 25 травня поблизу міста Великий Новгород, коли мінівен з українською реєстрацією зіткнувся із вантажівкою.

«За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення загинули п'ятеро громадян України», - підкреслив Кирилич.

За його словами, зараз консульство вживає заходів для отримання повної інформації щодо інциденту, зокрема консул готується до виїзду на місце аварії.

Нагадаємо, у Туреччині на гірській ділянці траси Мугла - Мармарис перекинувся автобус з туристами, який слідував на екскурсію в Ізмір.

У квітні при зіткненні іномарки з вантажівкою у Північній Осетії загинули діти з України, які приїхали погостювати до родичів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: