Матіос: ми отримали копію листа Януковича про введення військ в Україну

Читать на русском
Матіос уточнив, що копію листа отримано у Вашингтоні і завірено ООН, ці документальні докази отримані належним чином.

Військові прокурори України отримали копію листа екс-президента Віктора Януковича, адресованого президенту РФ Володимиру Путіну, з проханням про введення російських військ на територію України.

Про це повідомив головний прокурор Анатолій Матіос в ефірі «112 каналу», передає «Слово і Діло».

Матіос уточнив, що копія листа отримано у Вашингтоні і завірено ООН.

«І вони (військові прокурори - ред) отримали завірені печатками Організації Об'єднаних Націй, місії України при ООН документи, які надавав уже нині покійний, всім відомий пан Чуркін (постпред РФ при ООН - ред) від імені Російської Федерації, від імені країни - члена Радбезу і там це все вилучено...», - сказав Матіос.

Янукович і «сім'я»: чому Інтерпол більше не шукає чиновників-утікачівЧлен ради «Реанімаційного пакету реформ» пояснив, чому Інтерпол зняв із розшуку Віктора Януковича і його соратників.

Він також підкреслив, що ці документальні докази отримано «належним чином».

За словами Матіоса, копія листа буде надана суду для долучення його до матеріалів кримінального провадження проти Януковича.

Відзначимо, за словами генпрокурора Юрія Луценка, поки недостатньо підстав для вручення підозр суддям Конституційного суду за їх сприяння в наданні диктаторських повноважень екс-президенту Януковичу.

Також Генпрокуратура оголосила список всіх кримінальних справ проти Януковича, спростувавши заяву Transparency International, що на Януковича немає жодної корупційної справи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: