Гройсман назвав наймасштабнішу реформу за всю історію України

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман готовий нести особисту відповідальність за результат пенсійної реформи.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав пенсійну реформу наймасштабнішою в історії України.

Про це він заявив під час засідання Кабінету міністрів України, передає «Слово і Діло».

«Ми все зробимо для того, щоб і як уряд, і як коаліція, провести оновлення системи і підняти пенсії українським пенсіонерам, хто б нам що не заважав. Я підкреслюю, що критика, яка сьогодні звучить, вона є абсурдною, вона є неправдивою і нечесною по відношенню до українських громадян... Підкреслюю, що за результат пенсійної реформи я особисто як прем'єр-міністр країни готовий нести всю повноту відповідальності», - сказав Гройсман.

«Насправді ніхто не проводив ані осучаснення пенсій, ніхто не займався тим, щоб система була справедливою, а Пенсійний фонд в середньостроковій або довгостроковій перспективі (був - ред.) бездефіцитним», - додав Гройсман.

Він упевнений, що пенсійна реформа буде ухвалена, і нова система запрацює вже 1 жовтня 2017 року.

«Пенсія буде переглянута для 9 млн пенсіонерів, а 5,620 млн з них отримають ще більш істотне підвищення розміру пенсій», - сказав прем'єр.

Він зазначив, що на проведення реформи кошти акумульовані від національної економіки та детінізації.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України планує провести співбесіди з кандидатами в аудитори Національного антикорупційного бюро за закритими дверима.

Слід також зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», у Володимира Гройсмана 355 обіцянок, з яких 201 він виконав і 87 - провалив. Рівень його відповідальності - 57%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: