Додон відмовився підписувати закон про заборону російської пропаганди у ЗМІ

Читать на русском
За словами Додона, прикриваючись боротьбою з пропагандою, демократи намагаються приховати провали проєвропейської коаліції.

Президент Молдови Ігор Додон заявив, що не підпише запропонований Демократичною партією закон, що забороняє російську пропаганду у ЗМІ.

Про це повідомляє видання NewsMaker, передає «Слово і Діло».

«Я виступаю категорично проти загострення відносин з нашими російськими партнерами заради утримання влади в партії, яка втратила довіру населення і намагається догодити Заходу. І буду блокувати прийняття будь-якого закону, спрямованого на те, щоб посіяти розбрат у суспільстві», - сказав Додон.

За його словами, прикриваючись боротьбою з пропагандою, демократи намагаються приховати провали проєвропейської коаліції, правління якої ознаменувалося корупційними скандалами і падінням економіки.

На його думку, демократи «почали чергову серію спекуляцій на тему пропаганди, намагаючись викликати антиросійську істерію у суспільстві в умовах наближення парламентських виборів».

Раніше в Кишиневі літак президента Молдови Ігоря Додона молодіжний рух «Ліберальної партії» зустрів плакатами «Додон - слуга Путіна» і «Додон - зрадник».

Також відзначимо, президент Молдови Ігор Додон має намір домагатися повернення країни до президентської форми правління.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: