Затверджено склад Наглядової ради антидопінгового контролю

Читать на русском
Рішення про склад Наглядової ради антидопінгового контролю було ухвалено на засіданні уряду  без обговорення.

Кабінет міністрів України затвердив склад Наглядової ради антидопінгового контролю.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу, 24 травня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зачитав рішення серед ухвалених урядом на засіданні без обговорення.

Таким чином, до складу Наглядової ради входять перший віце-президент Спортивного комітету Олександр Артем'єв, перший заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул, заступник міністра охорони здоров'я Роман Ілик, старший науковий співробітник Інституту фізіології імені Богомольця Національної академії наук, віце-президент Національного олімпійського комітету Равіль Сафіуллін, заступник голови комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Денис Силантьєв, а також віце-президент Національного комітету спорту інвалідів Оксана Скугарьова.

Раніше глава «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін повідомив, що Кабінет міністрів України планує провести співбесіди з кандидатами в аудитори Національного антикорупційного бюро за зачиненими дверима.

У відповідь Кабмін ухвалив рішення про онлайн-трансляцію співбесід кандидатів в аудитори Національного антикорупційного бюро України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: