Кабмін виділив гроші ЦВК на місцеві вибори

Читать на русском
Кабінет міністрів України виділив 12,9 млн грн Центральної виборчої комісії для проведення місцевих виборів у 2017 році.

Кабінет міністрів України виділив 12,9 млн гривень Центральної виборчої комісії для проведення місцевих виборів у 2017 році.

Про це повідомляється на сайті уряду, передає «Слово і Діло».

В ЄС зробили заяву щодо обрання Кабміном аудитора НАБУУ представництві Євросоюзу в Києві звернулися до українського уряду із закликом обрати незалежного кандидата в аудитори НАБУ.

Згідно з розпорядженням №326 від 17 травня, Кабмін перерозподілив 12,9 млн гривень на бюджетну програму «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».

На відповідну суму Кабмін зменшив видатки на програми «Проведення виборів народних депутатів України».

Згідно з повідомленням, яке додається до розпорядження, дане рішення уряду про перерозподіл видатків між бюджетними програмами ЦВК необхідно, оскільки передбачених на 2017 рік в державному бюджеті коштів за програмою проведення місцевих виборів недостатньо, а виділення додаткових коштів дозволить забезпечити проведення на належному рівні виборчого процесу.

Раніше ЦВК попросила Верховну Раду і Кабмін збільшити у 2017 році фінансування проведення місцевих виборів на 358,9 млн гривень.

Як відомо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував депутатам Верховної Ради наступного тижня розглянути питання про недовіру до його уряду.

Нагадаємо, раніше Кабмін схвалив пенсійну реформу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: