НАБУ підтвердило розслідування щодо двох із трьох нардепів

Читать на русском
Детективи НАБУ здійснюють розслідування у кримінальних провадженнях стосовно двох із трьох згаданих у повідомленні народних депутатів, — Євгена Дейдея та Андрія Лозового.

У Національному антикорупційному бюро України підтвердили, що проводять розслідування за результатами аналізу електронних декларацій двох депутатів парламенту - Євгена Дейдея та Андрія Лозового.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ВВС-Україна».

«Детективи НАБУ здійснюють розслідування у кримінальних провадженнях стосовно двох із трьох згаданих у повідомленні народних депутатів, — Євгена Дейдея та Андрія Лозового», - заявили після цього в НАБУ.

Там додали, що ці провадження було розпочато за результатами аналізу е-декларацій цих депутатів, а також в результаті звернень громадських організацій. Про депутата Бобова у повідомленні НАБУ не йдеться.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ, НАБУ й САП підготували подання до парламенту на зняття депутатської недоторканності з Геннадія Бобова, Андрія Лозового та Євгена Дейдея. Він повідомив, що Дейдея та Лозового звинувачують в ухиленні від сплати податків та незаконному збагаченні. Бобова - в декларуванні недостовірної інформації.

І Андрій Лозовий, і Євген Дейдей, і Геннадій Бобов заявили, що звинувачення проти них - безпідставні.

Також у НАБУ підтвердили факт отримання е-декларації заступника глави Служби безпеки Павла Демчини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: