Скількох обіцянок дотримав Кутовий за час роботи на посаді очільника Мінагрополітики?

Читать на русском

Уряд прийняв відставку міністра аграрної політики і продовольства України Тараса Кутового: «Слово і Діло» проаналізувало рівень виконання даних ним обіцянок.

На посаді очільника Мінагрополітики Кутовий пробув трохи більше року та встиг за цей час виконати дві важливі обіцянки і провалити одну, але дуже важливу.

Зазначимо, за даними аналітиків «Слова і Діла», загальний рівень відповідальності екс-міністра майже збігається з рівнем виконання ним своїх обіцянок як політика.

За політичну кар'єру він встиг дати 31 обіцянку і виконати 8 з них, що становить 26%, а на посту міністра виконав 25% своїх обіцянок.

Найважливішою з невдач Кутового став провал обіцянки зареєструвати в жовтні 2016 року проект закону про обіг земель сільськогосподарського призначення, через що у нього виникли розбіжності з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом: уряд намагається провести реформу відповідно до рекомендацій МВФ.

Однак дві свої важливі обіцянки Кутовий за цей термін встиг виконати: запустив програму державної підтримки невеликих фермерських господарств і презентував програму розвитку агропромислового комплексу України.

Нагадаємо, заяву про свою відставку колишній голова Мінагрополітики написав 23 травня.

24 травня прем'єр пообіцяв назвати нового кандидата на посаду міністра аграрної політики і продовольства після консультацій з коаліцією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: