Кутовий написав заяву про відставку з посади міністра аграрної політики

Читать на русском

Голова Міністерства аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий написав заяву про свою відставку і подав її до парламенту.
фото: РБК-Україна

Голова Міністерства аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий написав заяву про свою відставку і подав її до парламенту.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Йду з посади з вдячністю за висловлену мені довіру всім аграріям, народним депутатам з коаліції та фракції БПП, членам аграрного комітету, Президенту Петру Порошенку, Прем’єру Володимиру Гройсману, групі «Удар» та особисто Віталію Кличку», – сказав він.

При цьому міністр зазначив, що рішення міністра про свою відставку «є абсолютно природним процесом для будь-якої європейської країни і традиційною світовою практикою».

Також він подякував прем'єру і урядові за програму державної підтримки аграрної галузі та інші кроки з підтримки сільського господарства і попросив депутатів поставитися до свого прохання про відставку з розумінням та підтримати його.

Нагадаємо, з моменту обрання в народні депутати Кутовий дав 31 обіцянку, при цьому виконав 7 з них, а провалив – 18. Таким чином, рейтинг відповідальності політика становить 23%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: