В Україні створили сервіс для перевірки завантаженості кордону

Читать на русском
Українці, які збираються виїздити за кордон через пункти пропуску, можуть перевірити їх завантаженість за допомогою спеціального сервісу Державної фіскальної служби Кордон.

Українці, які збираються виїздити за кордон через пункти пропуску, можуть перевірити їх завантаженість за допомогою спеціального сервісу Державної фіскальної служби «Кордон».

Про це повідомляє прес-служба ДФС, передає «Слово і Діло».

«У зв'язку з введенням безвізового режиму між Європейським Союзом та Україною очікується збільшення трафіку на кордоні. Для розробки оптимального маршруту і розрахунку часу на перетин кордону ДФС пропонує мандрівникам перевіряти завантаженість пунктів пропуску, через які планується в'їзд в Україну або виїзд за кордон», - сказано в повідомленні.

Сервіс надає інформацію про час очікування для легкового та вантажного транспорту на всіх пунктах пропуску на кордоні України, а також на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом. Він доступний на семи мовах.

Нагадаємо, 22 травня офіційний вісник Євросоюзу опублікував рішення щодо безвізового режиму з Україною.

Доктор соціологічних наук Олександр Шульга раніше розказав «Слову і Ділу» про розкол українців у питанні лібералізації віз з Євросоюзом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: