Глава фракції БПП «забув» про обіцяну допомогу донецькій поліції

Читать на русском

Глава пропрезидентської фракції в парламенті Артур Герасимов не зміг виконати обіцянку про надання матеріально-технічної допомоги поліції Донецької області.
Артур ГерасимовФото: lb.ua

Народний депутат, глава фракції «Блоку Петра Порошенка» у Верховній Раді Артур Герасимов не виконав обіцянку надавати матеріально-технічну допомогу поліції Донецької області.

Її «Слово і Діло» зафіксувало 28 липня 2016 року, під час візиту політика в Бахмутське відділення Нацполіціі.

«Україна повинна бути в серці кожного жителя Донбасу. Для цього необхідно робити так, щоб усі інститути влади працювали з найбільшою ефективністю й турботою про громадян. Тому ми не будемо зупинятися в наших зусиллях із підвищення матеріально-технічного оснащення поліції регіону», – заявив тоді Герасимов.

Варто зазначити, що на момент приїзду народного депутата в Бахмут у місцевому відділенні поліції за сприяння донецького обласного осередку «Солідарності» проводились відновлювальні роботи з установки металопластикових вікон та внутрішнього оздоблення приміщень.

Однак після цього жодної матеріальної допомоги відділення поліції області від Артура Герасимова не отримували. Про це «Слову і Ділу» 22 травня повідомили в ГУ Нацполіціі в Донецькій області.

Таким чином, дана обіцянка народного депутата отримує статус «не виконано». Всього парламентар дав 25 обіцянок, із яких виконав 10, тобто 40%. У рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради він займає 112-те місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: