Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Герасимов запевнив, що буде допомагати з забезпеченням матеріально-технічного бази поліції регіону

28 липня 2016 року Артур Герасимов запевнив, що не буде зупинятися в зусиллях з підвищення матеріально-технічного оснащення поліції Бахмутського району. Наразі у Бахмутському відділенні поліції ведуться відновлювальні роботи: встановлено металопластикові вікна та відбувається внутрішнє оздоблення приміщень.
Не виконано
Сказано 28 липня 2016 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=74790
  • лист ГУНП в Донецькій області № 72зі/05//26-2017 від 22 травня 2017 року
  • http://donetsk.solydarnist.org/?p=4403

Результат

17 травня 2017 року стало відомо, що завдяки фінансовій підтримці «Солідарності» Донеччини та Артура Герасимова у Сіверському відділку поліції ведуться відновлювальні роботи: встановлено металопластикові вікна, відбувається внутрішнє оздоблення приміщень, а також відділення було оснащено комп’ютерною технікою.

Відповідно до листа ГУНП в Донецькій області від 22 травня 2017 року, народний депутат України Артур Герасимов не надавав матеріально-технічну допомогу відділенню національної поліції Донецької області в період з липня 2016 року по теперішній час.

У серпні 2019 роки ми відправили запит в Бахмутське відділення поліції. Відповіді так і не отримали. Статус обіцянки надано на основі даних від ГУНП в Донецькій області. Статус обіцянки може бути змінений у випадку отримання офіційної інформації, що народний депутат дійсно сприяв в цьому питанні.