Понад половина французів задоволена роботою Макрона

Читать на русском
У Франції різко зросла популярність нового президента Франції Еммануеля Макрона досягнувши 62% підтримки французького населення.

У Франції різко зросла популярність нового президента Франції Еммануеля Макрона досягнувши 62% підтримки французького населення.

Про це свідчать результати опитування Ifop, передає канал BFM-TV, пише «Слово і Діло».

На питання «чи задоволені ви Еммануелем Макроном на посаді президента Франції» 12% опитаних відповіли «дуже задоволені», 50% опитаних «досить задоволені».

20% опитаних визнали, що вони «трохи незадоволені», 11% «дуже незадоволені», 31% «незадоволені».

Від де Голля до Макрона: президенти Франції і їхні політичні платформиЗа час «П'ятої республіки» у Франції змінилося вісім президентів: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про їхні політичні платформи і рівень підтримки виборцями.

Для порівняння, Франсуа Олландом на початку терміну його повноважень були задоволені 61% громадян (у травні 2012 року), Ніколя Саркозі - 65% (в травні 2007 року), Жаком Шираком - 51% (в травні 2002 року).

На питання про прихильність прем'єр-міністра Едуара Філіпа, 5% сказали, що вони «дуже задоволені», а 50% «цілком задоволені», тобто в цілому 55% ​​«задоволені».

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з главою Франції Еммануелем Макрона.

Нагадаємо, новий президент Франції призначив новий уряд.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: