Екс-глава ФБР погодився свідчити в Сенаті про зв'язки Трампа з Росією

Читать на русском
В ході відкритого засідання сенату Комі розповість про деталі розслідування, а також про події, що призвели до його звільнення.

Колишній глава ФБР Джеймс Комі погодився дати публічні свідчення щодо розслідування втручання Росії в передвиборну кампанію в США.

Про це заявили в сенатському комітеті з розвідки, передає «Слово і Діло» з посиланням на «BBC-Россия».

Як очікується, в ході відкритого засідання сенату в червні Комі розповість про деталі розслідування, а також про події, що призвели до його звільнення.

«Я сподіваюся, що свідчення колишнього директора ФБР Комі допоможуть знайти відповіді на деякі питання, які виникли після несподіваного звільнення Комі за рішенням президента», - сказав сенатор США від штату Вірджинія Марк Уорнер.

Точна дата слухання в сенаті буде визначена після 29 травня.

У той же час, телекомпанія CNN з посиланням на джерела повідомляє, що адвокати Білого дому почали підготовку до захисту Дональда Трампа на випадок виникнення питання про імпічмент.

За даними телеканалу, хоча імпічмент розглядається зараз все ще як вельми малоймовірна перспектива, проте минулого тижня юридичні радники адміністрації президента консультувалися з експертами з цього питання.

Раніше Трамп заявив, що колишній сенатор від демократів Джо Ліберман є головним претендентом на посаду директора ФБР.

Також відзначимо, колишній директор ФБР Роберт Мюллер став спецрадник в розслідуванні

У США визначилися, хто розслідуватиме втручання РФ у американські вибориРоберт Мюллер був керівником Федерального бюро розслідувань з 4 вересня 2001 року по 4 вересня 2013 року.
втручання Росії в президентські вибори у США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: