НАЗК передало НАБУ е-декларацію заступника голови СБУ

Читать на русском

Нацагентство із запобігання корупції на запит Національного антикорупційного бюро передало е-декларацію заступника керівника української спецслужби.
Павло Демчина

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до Національного антикорупційного бюро електронну декларацію заступника голови Служби безпеки України Павла Демчини.

Про це йдеться у відповіді НАЗК на запит «Слова і Діла».

«З метою здійснення фінансового контролю щодо зазначеної категорії осіб голова Національного агентства Наталія Корчак як уповноважена особа, яка має доступ до державної таємниці, проводила виїмку декларацій низки посадових осіб СБУ, у тому числі заступника голови СБУ Павла Демчини, та подальше їх направлення до Національного антикорупційного бюро України», – йдеться в листі відомства.

У НАБУ «Слову і Ділу» підтвердили факт отримання електронної декларації Демчини від НАЗК. Зараз бюро займається аналізом цього документу.

Нагадаємо, НАБУ почало перевірку за фактом можливого незаконного збагачення заступника голови СБУ Демчини. Також Бюро проводить розслідування і по інших е-деклараціях чиновників.

Раніше ЗМІ дослідили джерела появи «таємних статків» Демчини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: