Міноборони звільнило гендиректора «Військторгсервісу» за вимагання хабаря в мільйон гривень

Читать на русском
Гендиректор концерну Військторгсервіс і начальник філії Одеського управління військової торгівлі втратили посади через вимагання хабаря в мільйон гривень: обвинувальний акт найближчим часом передадуть до суду.

Гендиректор концерну «Військторгсервіс» та начальник філії «Одеського управління військової торгівлі» втратили свої посади через здирництво хабаря в розмірі майже мільйон гривень: обвинувальний акт у справі найближчим часом передадуть до суду.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Realist.

За даними прокуратури, зловмисники вимагали від підприємців ринку «7 кілометр» хабаря за підписання договору оренди торгових місць на загальну суму 1 млн грн, і були затримані під час отримання частини хабаря в сумі 75 тисяч гривень.

Слідство перевірило причетність інших осіб до вчинення злочину, але довести їх провину не змогло.

У прокуратурі зазначили, що злочин було скоєно через відсутність контролю за діяльністю філії з боку керівництва «Військторгсервіс».

Найближчим часом обвинувальний акт проти чиновників буде направлений до суду.

Нагадаємо, 15 травня в Києві за хабарництво судитимуть заступника начальника Баришівського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ НП в Київській області.

11 травня співробітники військової прокуратури та карного розшуку Національної поліції Києва затримали групу здирників, які вимагали у приватного підприємця 1,3 мільйони доларів нібито для генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: