У поліції прокоментували стрілянину за участю охоронця Яроша

Читать на русском
Спікер управління Нацполиції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська розповіла подробиці стрілянини в Дніпрі.
Спікер ГУ Нацполіції Дніпропетровської обл. Ганна Старчевська

Спікер управління Нацполиции в Дніпропетровській області Ганна Старчевська розповіла подробиці стрілянини в Дніпрі, в якій за повідомленнями ЗМІ, брав участь член партії «ДІЯ» і особистий охоронець нардепа Дмитра Яроша.

«В чергове відділення Кам'янського відділення поліції надійшло повідомлення, що в місті чутні постріли. Було встановлено, що водій таксі отримав замовлення на перевезення трьох пасажирів. Під'їхав до кафе – забрав трьох чоловіків. Під час їзди у них виник конфлікт. Внаслідок конфлікту, водій зупинив автомобіль», - повідомила речник поліції.

«Пасажир почав наносити водію удари спочатку палицею, після чого водієві вдалося втекти з автомобіля і один з чоловіків зробив кілька пострілів в його бік. На допомогу водієві прийшли таксисти. Вони почали самостійно затримувати зловмисників. Пролунало ще кілька пострілів. На даний момент у нас є затриманий, той хто стріляв. З місця події вилучено пістолет «Макарова», - розповіла Старчевська.

Також, за словами Старчевської, були вилучені гільзи від куль 9 мм і палиця, якою били водія таксі.

Зараз водій таксі знаходиться в лікарні з простреленою ногою. Але це не той чоловік, який перебував у таксі і перевозив трьох чоловіків, а той хто намагався самостійно затримати нападників, уточнила Старчевська.

Одному нападнику вдалося втекти. Водій вже впізнав затриманого. Підтвердив, що саме він брав активну участь у нападі.

Раніше в київському супермаркеті сталася стрілянина, в результаті якої був поранений охоронець.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: