Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять заборону російських сайтів та соцмереж

Читать на русском
Сьогодні, 18 травня, о 22:00 в ток-шоу Право на владу гості студії обговорять дві нагальні теми: проект пенсійної реформи і блокування в Україні російських соціальних мереж, пошукових та поштових сервісів.

Сьогодні, 18 травня, о 22:00 в ток-шоу «Право на владу» гості студії обговорять дві нагальні теми: проект пенсійної реформи і блокування російських соціальних мереж, пошукових та поштових сервісів в Україні.

Зазначимо, що відсьогодні ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» виходитиме у новий час - о 22:00.

Тама випуску: «Україна не «ВКонтакті»

Гості та експерти говоритимуть про заборону російських соцмереж та інтернет-сервісів. Наступ на свободу слова або вдалий удар по супротивнику у інформаційний війні – до дискусії запрошено керівника служби з питань інформаційної безпеки Апарату РНБО Валентина Петрова, а також нардепів різних політичних сил.

Крім того «по свіжих слідах» прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр соціальної політики Андрій Рева пояснять нюанси проекту пенсійної реформи, який Кабмін схвалив лише напередодні.

Нагадаємо, що в середу, 17 травня, представляючи проект пенсійної реформи, прем'єр повідомив, що вона передбачає зміни страхового стажу і збереження віку виходу на пенсію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: