Розенко уточнив, коли відбудеться монетизація субсидій

Читать на русском
У Кабінеті міністрів України розповіли, коли відбудеться монетизація субсидій для українських громадян.

Уже до вересня громадяни, які заощадили і у них є залишок субсидії, отримають ці гроші. За попередніми розрахунками, це близько 1,2-1,4 мільйони українських сімей.

Про це журналістам розповів віце-прем'єр-міністр із соціальних питань Павло Розенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Щодо монетизації до 1 червня постачальники послуг громадянам повинні надати управлінню соцзахисту перелік осіб, які отримують субсидію і мають економію. До 1 липня управління соцзахисту, місцеві адміністрації повинні повідомити людям про те, що у них є економія, і до 1 вересня людина повинна подати відповідну заяву в управління соцзахисту, де вказати або банківський рахунок, або відділення пошти, куди повинні перераховуватися кошти, і до 1 вересня мають бути перераховані кошти цим людям», – зазначив Розенко.

Віце-прем'єр заявив, що за оцінкою уряду таке право можуть отримати приблизно від 1,2 до 1,4 млн українських сімей.

Нагадаємо, 31 травня 2016 року Розенко заявив, що субсидії можна буде монетизувати або вкласти в програму з енергозбереження вже в 2017 році.

Слід також зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», Розенко дав 69 обіцянок, із яких 24 виконав, а 12 – провалив. Рівень його відповідальності – 35%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: