У Кабміні сподіваються, що монетизація пільг буде розроблена до кінця 2017-го

Читать на русском
Протягом 2 останніх років уряд уже зробив кілька кроків щодо переходу до монетизації пільг.

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко сподівається, що модель монетизації усіх видів пільг буде розроблена до кінця 2017 року.

Про це повідомляє «Урядовий портал», передає «Слово і Діло».

Зубко: в Україні проведуть монетизацію субсидійГеннадій Зубко анонсував монетизацію субсидій у два етапи: на рівні підприємств і громадян - споживачів послуг ЖКГ.

«У програмі діяльності уряду на 2017 рік у нас зафіксований перехід до монетизації пільг. Зараз цим займається Міністерство соціальної політики. І я сподіваюся, що до кінця року ми будемо мати модель монетизації усіх пільг в Україні», - сказав Розенко.

Віце-прем'єр зазначив, що протягом 2 останніх років уряд уже зробив кілька кроків щодо переходу до монетизації пільг. Так, у монетизированной формі видаються пільги на придбання твердого палива.

Розенко також зазначив, що на сьогодні повністю ліквідована система пільг для чиновників.

«За два роки, в результаті ревізії пільг у нас знизилася кількість пільговиків, ми позбавили пільг тих людей, які насправді в них не потребують. Насамперед, це стосується пільг для колосальної кількості чиновників. Ми позбавили всіх пільг прокурорів, суддів, народних депутатів, міністрів, держслужбовців тощо», - сказав він.

Нагадаємо, у Мінсоцполітики анонсували підвищення пенсій з 1 травня.

Раніше міністр соціальної політики Андрій Рева повідомляв, що монетизація пільг пройде в 2018 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: