Порошенко доручив підготувати проект послання до Ради

Читать на русском
Керівництво підготовкою проекту послання та робочою групою глава держави поклав на главу Адміністрації президента Ігоря Райніна.

Президент України Петро Порошенко створив робочу групу, яка має підготувати проект щорічного послання глави держави до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Як повідомляється на офіційному сайті президента, передає «Слово і Діло».

Згідно з документом, у тритижневий строк робоча група має визначитися зі структурою та графіком підготовки проекту послання, вмістом необхідних матеріалів.

Керівництво підготовкою проекту послання та робочою групою глава держави поклав на главу Адміністрації президента Ігоря Райніна.

Розпорядженням дозволено керівникові робочої групи вносити зміни до її особового складу в разі потреби залучати в установленому порядку до роботи в ній представників органів виконавчої влади, наукових установ, громадських об'єднань, а також вітчизняних та іноземних науковців, незалежних експертів.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Заступником голови групи призначено радника президента, директора Національного інституту стратегічних досліджень Володимира Горбуліна, на якого покладено методичне та наукове забезпечення підготовки проекту послання. Перший заступник глави АП Віталій Ковальчук також призначений заступником голови групи.

Крім того, до складу робочої групи увійшли заступники глави АП Костянтин Єлісєєв, Дмитро Шимків, Валерій Кондратюк, Ростислав Павленко, Олексій Філатов, керівник апарату АП Олексій Дніпров і радник президента Олег Медведєв. В робочу групу також входять голова Державної служби статистики Ігор Вернер, керівник Державного управління справами Іван Куцик та перший заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень Олександр Власюк.

Державному управлінню справами доручено вжити в установленому порядку заходів щодо забезпечення фінансування витрат, пов'язаних з підготовкою проекту послання.

Також відзначимо, 14 травня Порошенко проведе прес-конференцію з нагоди надання Україні безвізового режиму з ЄС та Дня Європи.

Також він пообіцяв залучити в Україну нові лоукости.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: