Гройсман повідомив, скільки грошей ЄС виділив для реформи держуправління

Читать на русском
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про плани реформування системи держуправління.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що ЄС ухвалив рішення про виплату першого траншу в розмірі 10 млн. євро на підтримку реформи держуправління в Україні.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Плануємо залучити найкращих фахівців, яких обиратимуть за відкритими конкурсами. Працюватимемо над вдосконаленням структур, створюючи нові потужні підрозділи із стратегічного планування та аналізу політик. Міністерства повинні бути сучасними та ефективними. Маємо відповідати на виклики сьогодення та розбудовувати успішну державу», - розповів Гройсман.

За його словами, вдосконалення системи державного управління – пріоритет для уряду.

Реформа міністерств – важливий крок на шляху до успішного впровадження Стратегії реформування державного управління на 2016-2020 роки. Підтримка наших європейських партнерів – це підтвердження того, що ми на правильному шляху щодо змін в системі державного управління. Маємо успішно впровадити одну з найважливіших для України реформ», - наголосив голова Кабміну.

Нагадаємо, у квітні премєр пообіцяв, що восени через відкриті конкурси на роботу в Кабінет міністрів України буде залучено тисячу молодих фахівців. Рівень відповідальності Володимира Гройсмана – за посиланням.

Раніше аналітики порталу з'ясували, як працював Кабмін Гройсмана та хто увійшов до топ-5 найбільш відповідальних міністрів чинного уряду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: