У Мелітополі відсторонили главу поліції після 9 травня

Читать на русском
Начальника Мелітопольського відділу поліції Юрія Буланова відсторонили від виконання службових обов'язків.

Начальника мелітопольської поліції Юрія Буланова відсторонили від виконання своїх службових обов'язків, а по організації роботи місцевих правоохоронців 9 травня призначено службову перевірку.

Про це повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв, передає «Слово і Діло».

Хроніка зіткнень у великих містах України 9 травняУ 72-ту річницю Дня перемоги над нацизмом в Україні 9 травня традиційно не обійшлося без сутичок і бійок між представниками протилежних політичних таборів: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про зіткнення в великих містах нашої країни.

Вчора в Мелітополі відбулися масові заходи, учасниками яких стали близько 4 тисяч громадян. Були задіяні 200 правоохоронців. Всього в акціях на День Перемоги в Україні взяли участь 600 осіб.

За словами глави Нацполіції Сергія Князєва, під час масових подій 9 травня керівництво і співробітники місцевої поліції допустили ряд прорахунків щодо забезпечення законності.

«Деякі учасники мітингу використовували сепаратистську символіку, і дані правопорушення не були належним чином зареєстровані місцевою поліцією», - заявив він на брифінгу.

Князєв додав, що керівництво Нацполиции Запорізької області звернулося з пропозицією провести службову перевірку

«І ми її підтвердили. На час проведення перевірки від виконання своїх службових обов'язків відсторонений начальник Мелітопольського відділу Юрій Буланов», - зазначив глава Нацполиции.

Раніше, експерт-кримінолог розповіла «Слову і Ділу» про інцидент, який стався у Дніпрі під час 9 травня і реакцію правоохоронних органів.

Нагадаємо, Amnesty International засудила арешти 9 травня в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: