У Києві обікрали іноземного журналіста, який приїхав на Євробачення

Читать на русском
У Києві у іноземного журналіста, який приїхав на Євробачення, вкрали сумку з речами. Іноземець відпочивав в ресторані.
У Києві пограбували іноземного журналіста

У Києві у іноземного журналіста, який приїхав на Євробачення, вкрали сумку з речами.

Про це повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіціі, пише «Слово і Діло».

До чергової частини Шевченківського управління поліції із заявою звернувся 43-річний представник іноземного ЗМІ, який повідомив, що у нього викрали сумку з особистими речами. Увечері чоловік відпочивав в ресторані і не помітив, як викрали його сумку з гаманцем, грошима і службовим посвідченням.

Грицак заявив, що доходи від Євробачення вже перевищили запланованіВиконавчий продюсер Євробачення в Україні Павло Грицак заявляє, що проведення пісенного конкурсу проходить за запланованим сценарієм.

Внаслідок оперативно-пошукових заходів у центрі Києва оперативники виявили та затримали 35-річного жителя міста Суми, раніше засудженого за крадіжку. У нього вилучили речові докази.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, за яке загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що учасник Євробачення від Болгарії раніше виступав в окупованому Криму.

А у київському Міжнародному виставковому центрі на лівому березі увечері 11 травня відбудеться другий півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Раніше в аеропорту Бориспіль затримали четверо росіян, які планували відвідати пісенний конкурс Євробачення-2017.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: