Грицак заявив, що доходи від Євробачення вже перевищили заплановані

Читать на русском
Виконавчий продюсер Євробачення в Україні Павло Грицак заявляє, що проведення пісенного конкурсу проходить за запланованим сценарієм.

Виконавчий продюсер Євробачення в Україні Павло Грицак заявляє, що проведення пісенного конкурсу проходить за запланованим сценарієм.

Про це повідомляє Укрінформ, передає «Слово і Діло».

«Поки що все виходить так, як задумали щасливі артисти, щасливі делегації, щасливі журналісти і фанати. І це велика радість для всієї команди, яка працювала досить виснажливо та інтенсивно», - сказав він.

На Євробачення продано дві тисячі неіснуючих місцьНа пісенний конкурс Євробачення-2017 у Києві продали близько двох тисяч квитків на неіснуючі або непридатні для перегляду місця, проте організатори обіцяють глядачам, що купили ці квитки, замінити їх або повернути гроші.

Крім того, Грицак зазначив, що створення Громадського телебачення, звичайно, вплинуло на організацію Євробачення, «але поки що все виходить».

Грицак також розповів, що фінансування пісенного конкурсу також проходить без проблем.

«Ми націлені на економію. Більше того - у нас доходи вищі, ніж були заплановані... І нам це дозволяє спокійно завершувати цей проект і цей конкурс», - зазначив Грицак.

Пісенний конкурс Євробачення-2017 проходить в Україні у Міжнародному виставковому центрі. Перший півфінал відбувся 9 травня, другий півфінал і фінал пісенного конкурсу - 11 і 13 травня відповідно.

Нагадаємо, завтра, 11 травня о 22:00 відбудеться другий півфінал Євробачення-2017, який буде транслюватися у прямому ефірі, організатори на офіційному сайті відомства оприлюднили порядок виступів учасників другого півфіналу Євробачення-2017.

Раніше повідомлялося, що на Євробаченні-2017 обрали першу десятку фіналістів.

Зазначимо, що PR-директор Джамали розповів, як їх не пропускали на Євробачення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: