Джамала не отримає з мільйонного гонорару за Євробачення жодної копійки

Читать на русском
За виступ на Євробаченні-2017 Джамала не отримає передбаченого гонорару в мільйон гривень.

За виступ на Євробаченні-2017 Джамала не отримає передбаченого гонорару в мільйон гривень.

Три номери, які вона приготувала для конкурсу, будуть оплачені командою співачки. Про це заявляють продюсер і піар-менеджер Джамали Ігор Тарнопольський та Денис Козловський, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Суспільне мовлення».

«Один мільйон - це гонорар за виробництво трьох номерів, в одному з яких був запис симфонічного оркестру, у другому - постановка з танцюристами. У кожному з номерів треба було пошити костюми для Джамали, балету, бек-вокалістів, намалювати графіком до кожного з цих номерів. Я зараз вношу оплату за створення номерів для Євробачення. Якщо я за це плачу, це означає, що Джамала нічого не отримає. А платимо, давай так скажемо, скільки тисяч доларів», - сказав Тарнопольський.

За його словами, тільки один номер на Євробаченні-2016 в Стокгольмі коштував Джамалі 90 тис. доларів, а в Києві вона виступає з трьома номерами за майже 40 тис. доларів (986 тис. гривень - гонорар Джамали, який прописаний в договорі на сайті «Прозорро»).

Також продюсер пояснив, що в процесі підготовки співачка сама взяла на себе відповідальність і заявила, що це її гонорар. Хоча за ці кошти треба розрахуватися зі всіма людьми, які були задіяні в підготовці. Якби через систему «Прозорро» подавали бюджет кожного номера співачки окремо, тоді була б ймовірність, що ніяких грошей би не виділили

На питання, чому команда співачки не розшифрувала, куди йдуть кошти, Козловський сказав: «Це не наша інформаційна політика. Ми не можемо вийти з заголовком «Джамала виступить безкоштовно на Євробаченні і ще доплатить».

Команда Джамали каже, що багато людей ображені на співачку через великий гонорар.

В Україну прибули учасники Євробачення з 40 країнРазом з конкурсантами у складі делегацій прибуло близько 500 осіб, серед яких організатори, члени команд, коментатори тощо.

«На «Прозорро» написано, що Джамала отримає 900 тисяч гривень. Для людей це означає, що вона приходить і кладе ці гроші у валізу», - додав Козловський.

Раніше повідомлялося, що Джамала заробить на Євробаченні-2017 майже мільйон.

Стали відомі 10 фіналістів Євробачення-2017.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: