На Євробаченні-2017 обрано першу десятку фіналістів

Читать на русском
У столичному Міжнародному виставковому центрі відбувся перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2017, який визначив 10 музикантів, які вийшли до фіналу.

У столичному Міжнародному виставковому центрі відбувся перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2017, який визначив 10 музикантів, які вийшли до фіналу.

Про це інформує «Слово і Діло».

За музикантів, які вийдуть на сцену київського МВЦ вдруге, щоб поборотися за перемогу у конкурсі, голосували глядачі під час півфіналу та журі напередодні.

До десятки переможців увійшли:

Sunstroke Project (Молдова)

Dihaj (Азербайджан)

Демі (Греція)

Робін Бенгтссон (Швеція)

Сальвадор Собрал (Португалія)

Кашя Moш (Польща)

Артсвік (Вірменія)

Ісая (Австралія)

Ховіг (Кіпр)

Бланш (Бельгія)

Загалом у півфіналі взяли участь 18 виконавців.

В Україну прибули учасники Євробачення з 40 країнРазом з конкурсантами у складі делегацій прибуло близько 500 осіб, серед яких організатори, члени команд, коментатори тощо.

Автоматично до фіналу потрапив український гурт O.Torvald на правах господаря цьогорічного пісенного змагання та представники країн Великої п’ятірки – Великої Британії, Італії, Іспанії, Франції та Німеччини.

У першому півфіналі українці не могли долучитися до вибору переможців, проте глядачі з України зможуть голосувати у другом півфіналі, який відбудеться 11 травня.

Першому півфіналу Євробачення передувала церемонія червоної доріжки, яка відбулася 7 травня.

Напередодні півфіналу 9 травня продюсер переможниці Євробачення-2016 Джамали Ігор Тарнапольський обурився організацією церемонії відкриття конкурсу в Києві.

Раніше повідомлялося, що Джамала заробить на Євробаченні-2017 майже мільйон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: