Георгіївські стрічки і димові шашки у Києві: під час акцій затримали двох осіб

Читать на русском
Поліція затримала двох осіб, які намагалися розгорнути банер з георгіївськими стрічками під час масових заходів у центрі Києва.

Правоохоронці столиці України затримали двох осіб, які намагалися розгорнути банер з георгіївськими стрічками під час масових заходів у центрі Києва.

Про це заявив глава Національної поліції Києва Андрій Крищенко, передає «Слово і Діло».

Він зазначив, що зараз ситуація поблизу станції метро «Арсенальна» і в центрі міста є контрольованою, а поліція здійснює всі необхідні контрольні заходи.

Президент пояснив підступність акції «Безсмертний полк»Скандальна кремлівська акція Безсмертний полк є зразком витонченої політичної спекуляції на почуттях людей.

«Було затримано двох осіб, які намагалися розгорнути банер з георгіївськими стрічками. Затриманих доставлять у районне управління, будемо давати правову оцінку їх діям», - зазначив Крищенко.

За його словами, під час масових заходів відбулося ще кілька порушень правопорядку, у деяких людей також вилучили георгіївські стрічки, проте їх не затримали.

«Було застосовано димову шашку. Особи, які є противниками цього маршу, кинули димову шашку приблизно в 09:00 у працівників поліції. Постраждалих немає», - підсумував Крищенко.

Як повідомлялося раніше в Києві відбулися сутички на заходах присвячених 9 травня.

Нагадаємо, Петро Порошенко поклав квіти до пам'ятника Вічної слави в Києві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: