Трамп і Макрон домовилися про зустріч

Читать на русском
Президенти США і Франції домовилися під час першої телефонної розмови зустрітися 25 травня в Брюсселі.

Президенти США і Франції домовилися під час першої телефонної розмови зустрітися 25 травня в Брюсселі.   Прес-служба Білого дому повідомила, що президент США Дональд Трамп і обраний президент Франції Еммануель Макрон під час першої телефонної розмови домовилися зустрітися 25 травня на саміті НАТО в Брюсселі, передає «Слово і Діло».   «Президент Трамп підкреслив своє бажання тісно співпрацювати з обраним президентом Макроном в рішенні загальних проблем і зазначив давню і міцну історію співпраці між Сполученими Штатами і їх найстарішим союзником Францією. Лідери двох країн домовилися про зустріч 25 травня на зустрічі лідерів НАТО в Брюсселі», - передає прес-служба американського лідера.

Головні факти біографії нового президента Франції Еммануеля МакронаЗгідно з результатами підрахунку голосів на виборах президента Франції, новим главою французської держави став Еммануель Макрон: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про основні факти його біографії.
  Нагадаємо, за підсумками підрахунку 99,99% бюлетенів Макрон виграв вибори президента Франції, набравши 66,06% голосів виборців. Його суперниця, лідер Національного фронту Марін Ле Пен отримала 33,94%.

Як повідомлялося, Трамп привітав Макрона з перемогою на виборах президента Франції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: