Гройсман: місцеві бюджети зростають шаленими темпами

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що за перші чотири місяці 2017 року місцеві бюджети зросли на 14,5 млрд гривень.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що за перші чотири місяці 2017 року місцеві бюджети зросли на 14,5 млрд гривень.   Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Експерти відзначають, що темпи зростання доходів в об'єднаних територіальних громадах - ще вище. Те, що тепер на місцях з'являються ресурси для вирішення нагальних місцевих проблем, - хороша тенденція. Звичайно, потрібен час, щоб вирішити всі проблеми, які накопичувалися за багато років тотального ігнорування проблем місцевого самоврядування. Але в багатьох містах і селах зміни вже відбуваються і будуть відбуватися з кожним роком все більше», - додав прем'єр-міністр.

Нагадаємо, Гройсман вважає, що реформа децентралізації, ініційована ним три роки тому, буде істотно впливати на українську економіку.

Раніше Гройсман заявив, що реформа по децентралізації влади є однією з найбільш успішних реформ в країні і завдяки їй місцеві бюджети отримали десятки мільярдів гривень надходжень.

Також Гройсман зазначив, що в Україні знизилася кількість дотаційних бюджетів.

Нагадаємо, «Слово і Діло» підвело підсумки роботи Гройсмана, про його успіхи і провали читайте в статті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: