На Волині місцеві мешканці перекрили міжнародну трасу через ветсанзавод

Читать на русском
12 КамАЗів скинули відходи виробництва ковельського ветсанзавода в старому кар'єрі посеред лісу.

На Волині жителі Ковельського району перекрили трасу Київ-Варшава, протестуючи проти дій ветсанзаводу, відходи з якого вивантажили поблизу села Поворськ.

Про це пише видання «Волинські Новини» з посиланням на керівника фракції УКРОП Поворської об'єднаної територіальної громади Сергія Ткачука, передає «Слово і Діло».

У ніч на 5 травня поблизу Поворська 12 машин з відходами ковельського ветсанзавода скинули відходи виробництва у старому кар'єрі посеред лісу.

«12 КамАЗів з відходами з ватсанзавода міста Ковель викинули сьогоднішньої ночі. Раніше ми збирали підписи, щоб сюди не звозили мертвечину. Всі жителі громади були проти цього. Зараз сморід стоїть нестерпний. До місць скидання відходів неможливо підійти», — обурюється Ткачук.

Обурені мешканці навколишніх сіл перекрили трасу — зараз в блокаді бере участь понад 100 місцевих жителів. Черга з машин вже простягнулася на понад кілометр.

Раніше в Рівненській області копачі бурштину перекрили дорогу, вимагаючи безперешкодного видобутку бурштину.

Працівники ПАТ «Черкасиобленерго» також перекрили рух на трасі Київ-Черкаси неподалік Деньговського лісництва з вимогою погашення заборгованості з заробітної плати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: