Україна критикує військові навчання в окупованому Криму

Читать на русском
У Генштабі ЗСУ озвучили свою позицію щодо початку військових навчань на території анексованого Росією Криму, назвавши будь-які навчання, які там проходять, незаконними.

У Генштабі ЗСУ озвучили свою позицію щодо початку військових навчань на території анексованого Росією Криму, назвавши будь-які навчання, які там проходять, незаконними.

Про це заявив офіцер управління зі зв'язків з громадськістю Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов в коментарі «Крим.Реаліі», пише «Слово і Діло».

«За цими навчаннями і відповідними структурами, уповноваженими проводити подібну діяльність, ми спостерігаємо. Ми робимо це тому, що навчання проходять на тимчасово окупованій Російською Федерацією території і до них залучено велику кількість повітряно-десантних військ Збройних Сил Росії», - заявив Селезньов.

Повернути Крим: обіцянки українських політиків через три роки після анексіїУ день третьої річниці фактичної окупації Криму, документально закріпленої так званим «референдумом» про статус півострова, «Слово і Діло» вирішило нагадати українським політикам про те, що вони обіцяли зробити для повернення республіки.

Він також додав, що в Генштабі розробили плани реагування на провокаційні дії РФ.

Нагадаємо, 20 березня на полігоні Опук на окупованому півострові стартували повітряно-десантні навчання Збройних сил країни-агресора. За словами представника збройних сил окупантів, в маневрах на полігоні беруть участь більше двох з половиною тисяч десантників і близько 600 одиниць бойової техніки.

Зокрема 20 березня рейдовий тральщик ВМС Збройних Сил України Генічеськ разом з групою кораблів НАТО провів навчання в Чорному морі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: