У штабі АТО назвали кількість поранених з початку доби

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська з початку доби 24 рази обстріляли позиції українських військ: троє військовослужбовців отримали поранення.
фото: Telegraf-EPA

Російсько-окупаційні війська з початку доби 24 рази обстріляли позиції українських військ: троє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«З початку доби ворог 24 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників. Троє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 4 травняСитуація на сході країни за станом на 00:00 4 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку, з артилерійських систем калібру 122-мм і 120-міліметрових мінометів противник бив по позиціях в районі Попасної. З протитанкового ракетного комплексу і автоматичних гранатометів обстрілював опорні пункти близько Новозванівки, а з великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях біля Кримського. Зі стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Валуйського.

На донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм і кулеметів великого калібру противник вів вогонь по захисникам Луганського, а з 82-міліметрових мінометів і протитанкових гранатометів – по захисникам Зайцевого. 82-міліметрові міномети, гранатомети і кулемети великих калібрів ворог застосував по позиціях поряд з Авдіївкою і шахтою «Бутівка». З протитанкових гранатометів противник обстрілював наших воїнів під Новгородським.

На приморському напрямку, 82-міліметрові міномети ворог застосовував по позиціях неподалік від Гнутового. З мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Мар'їнки, а з протитанкових гранатометів – по позиціях під Павлополем, Богданівкою і Красногорівкою. Зі стрілецької зброї та кулеметів великих калібрів противник бив по опорних пунктах морських піхотинців в районі Водяного. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Новоселівки Другої.

Нагадаємо, представники ОРЛО третій день затримують передачу тіл загиблих під селищем Луганське українських військовослужбовців.

Упродовж минулої доби дев'ять українських бійців отримали поранення під час обстрілу з боку російсько-окупаційних військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: