Байкерів із Росії не пустили до Грузії

Читать на русском
Російських байкерів не пропустили на територію Грузії. За повідомленням чиновників, їм було відмовлено на законних підставах.
Російські байкери

Близько 50 російських байкерів з клубу «Нічні вовки» не пропустили на територію Грузії.

Про це повідомляють грузинські ЗМІ, пише «Слово і Діло».

Як Саакашвілі вийшов на «Волю» або кілька слів про практику політичних симуляційВ партії Міхеіла Саакашвілі «Рух нових сил» вирішили апробувати стару добру політичну технологію «об’єднання» із іншими політсилами. Першим роль «молодшого партнера» виконала партія «Воля».

У МВС Грузії цю інформацію підтвердили, зазначивши, що байкери мали намір проїхати на територію Грузії напередодні через контрольно-пропускний пункт (КПП) «Верхній Ларс».

Глава МВС Грузії Георгій Мгебрішвілі прокоментував це питання журналістам коротко: «Не їдуть, заспокойтеся».

Грузія звинуватила РФ у посяганні на суверенітетСпецпред глави грузинського уряду із взаємин із Росією Зураб Абашидзе відреагував на візит глави МЗС РФ до Сухумі.

У свою чергу заступник міністра внутрішніх справ Грузії Шалва Хуцішвілі в бесіді з журналістами заявив, що російським байкерам було відмовлено на законних підставах.

«Є закон, який регулює правила в'їзду, виїзду і перебування на території Грузії для іноземних громадян. Саме на підставі цього закону було прийнято таке рішення», - сказав чиновник.

Нагадаємо, що колишня глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повернула собі громадянство Грузії, отримавши від президента цієї країни позитивну відповідь на своє звернення.

Відмітимо також, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін і його грузинський колега Міхеіл Джанелідзе закликали міжнародне співтовариство посилити підтримку суверенітету і територіальної цілісності України і Грузії, а також засудили агресію Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: