Україна і Грузія закликали світову спільноту посилити підтримку їх територіальної цілісності

Читать на русском
Міністри закордонних справ України і Грузії Павло Клімкін та Міхеїл Джанелідзе засудили агресію Російської Федерації проти своїх країн.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін і його грузинський колега Міхеіл Джанелідзе закликали міжнародне співтовариство посилити підтримку суверенітету і територіальної цілісності України і Грузії, а також засудили агресію Російської Федерації.

Про це йдеться на сайті Міністерства закордонних справ України, передає «Слово і Діло».

Клімкін назвав 5 етапів для набуття чинності безвізового режиму з ЄСУ Міністерстві закордонних справ розповіли, коли закінчаться бюрократичні процедури з надання Україні безвізового режиму.

Міністри з нагоди 25-річчя відновлення дипломатичних відносин між Україною і Грузією відзначили розвиток дружніх і стратегічно важливих відносин між країнами.

Також міністри обговорили подальший всебічний розвиток співробітництва в політичній, військовій, економічній, гуманітарній, правовій та інших сферах.

Клімкін і Джанелідзе підкреслили зацікавленість країн у реалізації масштабних міжнародних транспортних і енергетичних проектів на шляху Європа-Кавказ-Азія, в тому числі у розвитку «Нового Шовкового шляху».

Раніше повідомлялося, що Клімкін обговорить активізацію політичного діалогу з лідерами Грузії.

Також Павло Клімкін повідомив про намір України зміцнювати співробітництво зі Словаччиною, Угорщиною та Чехією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: