Стець роздумує над обов'язковим страхуванням журналістів

Читать на русском
У Міністерстві інформаційної політики України роздумують над запровадженням обов'язкового страхування журналістів.
Юрій Стець

Міністерство інформаційної політики України має намір ініціювати законодавче врегулювання обов'язкового страхування журналістів.

Про це заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінінформполітики.

«Зважаючи на кричущі для сучасного світу випадки безкарності та турбуючись про безпеку журналістів, невдовзі Мінінформполітики ініціює зміни до законодавства в частині страхування. Тему піднімемо разом з Радою Європи та Національною спілкою журналістів України, медійниками і страховиками», – сказав Стець.

Мінінформполітики планує через законодавче врегулювання обов'язкового страхування дати додаткові гарантії у професійній діяльності журналістів.

Слід зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Діла», Стець загалом дав 35 обіцянок, із яких 9 виконав, а 12 – провалив. Рівень його відповідальності – 26%.

Нагадаємо, 13 квітня 2016 року голова Мінінформполітики запевнив, що не буде доручати співробітникам СБУ продзвонювати певним ЗМІ з проханням не висвітлювати певні події.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: