США затягують із запровадженням нових санкцій проти Росії

Читать на русском
Сенат США з міжнародних відносин відклав розгляд законопроекту про запровадження нових санкцій проти Росії на невизначений термін.

Сенат США з міжнародних відносин відклав розгляд законопроекту про запровадження нових санкцій проти Росії на невизначений термін.

Про це повідомляє видання The Washington Post, пише «Слово і Діло».

До обговорення питання введення санкцій у комітеті планують повернутися після появи результатів розслідування про втручання Кремля у вибори президента США минулого року.

Голова комітету Сенату з міжнародних відносин Коркер заявив, що Сенату необхідно отримати ряд фактів, перш ніж продовжити роботу з законопроектом.

Пентагон розслідує отримання екс-радником Трампа гонорарів від російських компанійРозслідування веде Офіс генерального інспектора Пентагону і воно має визначити, чи порушував Флінн закон, отримуючи гроші від іноземних організацій.

Цей законопроект закріплює діючі санкції проти Росії, введені у 2014 році, а також вводить нові обмежувальні заходи проти осіб, причетних до російських кібератак під час виборів.

Незважаючи на тимчасове зупинення розгляду законопроекту про санкції, Коркер запевнив, що не планує припиняти роботу з сенатором Бенджаміном Кардіном над його законодавчими ініціативами щодо протидії російській пропаганді.

Спікер сенатора Кардін підкреслив, що законопроект про протидію російській пропаганді стане першим кроком до залучення Росії до відповідальності за її дії по дестабілізації ситуації.

Як повідомлялося, в січні Конгрес США запропонував створити комісію з розслідування російських кібератак. Нагадаємо, адміністрація Обами наполягає на втручанні Росії в перебіг президентських виборів в США, за що готова запровадити додаткові санкції проти Москви.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: