Путін вважає, що Україна втратила шанс на реалізацію «Мінська»

Читать на русском
Президент РФ Володимир Путін стверджує, що теперішня українська влада не скористалася шансом для реалізації Мінських домовленостей.

Президент РФ Володимир Путін стверджує, що теперішня українська влада не скористалася шансом для реалізації Мінських домовленостей.

Про це він сказав за підсумками переговорів з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, передає «РИА-Новости», повідомляє «Слово і Діло».

«Переконаний, що сьогоднішня київська влада втратила шанс реалізувати Мінські домовленості тоді, коли у них були такі внутрішньополітичні можливості. Сьогодні ... можливості у верхнього політичного ешелону влади стали, м'яко кажучи, набагато скромніше в зв'язку з цілою низкою обставин, зокрема через економічну, внутрішньополітичну ситуацію», - заявив він.

Путін додав, що «незважаючи на це потрібно продовжувати зусилля в «нормандському формат», в рамках чинних угод».

Повернути Донбас: за умови продовження санкцій ресурсів у Путіна вистачить на рікЕкс-міністр палива та енергетики розповів, чи вистачить у Росії ресурсів, щоб утримувати окуповані території Донбасу.

Як повідомлялося, за результатами перемовин з російським президентом Володимиром Путіним в Сочі, канцлер Німеччини Ангела Меркель зробила заяву, згідно з якою Україна повинна отримати доступ до держкордону з РФ на Донбасі.

Нагадаємо, глава МЗС РФ Лавров звинуватив Україну в зриві мінських домовленостей, заявивши, що українське керівництво хоче «переписати» Мінські угоди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: