У Польщі затримано австрійця, який воював за бойовиків «ЛДНР»

Читать на русском
Польські прикордонники затримали громадянина Австрії, який може бути причетний до вбивства поранених і полонених українських військових на Донбасі.

Польські прикордонники затримали громадянина Австрії, який може бути причетний до вбивства поранених і полонених українських військових на Донбасі.

Про це повідомив спікер Надбужанського відділу Прикордонної служби Польщі Даріуш Сеніцькій, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Польське радіо».

«25-річний австрієць затриманий в ніч з п'ятниці на суботу при виїзді з Польщі в Україну на підставі європейського наказу про арешт, який ініціювала Австрія. Іноземець розшукується у зв'язку з підозрою в участі в збройному конфлікті на сході України, де, ймовірно, вбивав поранених і заручників як член однієї з воюючих груп», - уточнив Сеніцькій.

ОРДЛО без світла: доля непідконтрольних територій Донбасу та можливості РФЕксперт з питань енергетики розповів, чи зможе РФ забезпечити електроенергією ОРДО і ОРЛО та які наслідки можуть бути.

За його словами, це перший випадок, коли на польсько-українському кордоні затримано підозрюваного в участі в незаконних збройних формуваннях на Донбасі.

Зараз польська сторона готує документи на екстрадицію затриманого до Австрії.

Як повідомлялося, на Донбасі затримали десять осіб за «дружбу» з бойовиками. Також за інформацією ГУР бойовикам ЛДНР заборонили виїжджати в Росію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: