У Європарламенті назвали дату отримання Україною безвізу

Читать на русском
У Європарламенті назвали дату введення безвізового режиму для поїздок українських громадян в страні ЄС.
Безвіз для України

У Європарламенті підтверджують 11 червня як дату введення безвізового режиму для поїздок українських громадян до країн ЄС.

Про це заявив у четвер глава делегації Європарламенту парламентського комітету асоціації ЄС-Україна Даріуш Росаті, повідомляє Укрінформ, пише «Слово і Діло».

«Уже з 11 червня європейські кордони відкриються для України», - переконаний Росаті. Він підкреслив, що українці заслужили безвізовий режим з ЄС.

Відмітимо, що посли ЄС 26 квітня схвалили надання безвізового режиму для України.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що в листопаді 2016 року Україна отримає безвізовий режим з ЄвросоюзомСказано 20 жовтня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

А Держприкордонслужба виконала всі завдання в рамках підготовки до введення безвізового режиму ЄС для України.

Нагадаємо, що українці, які постійно проживають на території тимчасово окупованих АР Крим і ОРДЛО, зможуть безперешкодно подорожувати в країни ЄС без віз.

Відзначимо, що 16 листопада 2016 року народний депутат України, перший віце-спікер Ірина Геращенко, пообіцяла, що коли Україні дадуть «безвіз» вона назве прізвища активістів і депутатів, які «бігали по посольствах європейських країн і просили не надавати Україні безвізовий режим». Подивимося, чи зможе нардеп виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: