В Раді так і не побачили обіцяного Розенблатом законопроекту про обіг деревини

Читать на русском
Народний депутат провалив обіцянку щодо реєстрації в парламенті законопроекту про обіг деревини в Україні.
Борислав РозенблатФото: БПП

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Борислав Розенблат не виконав обіцянку зареєструвати у Верховній Раді законопроект щодо обігу деревини в Україні.

Документ, що передбачав би правила розподілу, контролю й переробки, повинен був бути зареєстрований в апараті парламенту не пізніше 23 квітня – принаймні, про це заявляв Розенблат в ефірі одного з телеканалів.

«Я один із авторів закону про мораторій на вивезення лісу. Сьогодні я активно борюсь з тим, щоб дійсно не було незаконних рубок. І на цьому тижні чи, мабуть, на слідуючому, подамо дуже важливий законопроект про обіг деревини в Україні: стосовно того, як розподіляється, як вона контролюється, як вона переробляється», – заявив тоді народний депутат.

Однак ані того, ані наступного тижня зазначений проект закону у списку законодавчих ініціатив, поданих Розенблатом, не з’явився. Коли «Слово і Діло» перевірило стан виконання цієї обіцянки 26 квітня, виявилося, що нардеп, починаючи з 11 квітня, не реєстрував подібного проекту закону.

Всього в досьє депутата 34 обіцянки, 9 із яких йому вдалося виконати. Ще три політик уже провалив. Дізнатися, яку позицію він займає в рейтингу відповідальності українських парламентарів, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: