Терористи обстрілюють житлові квартали Мар'їнки — штаб

Читать на русском
Ворожі окупаційні війська в понеділок увечері здійснили обстріл житлових кварталів Мар'їнки, заподіявши руйнування будівель.

Ворожі окупаційні війська в понеділок увечері здійснили обстріл житлових кварталів Мар'їнки, заподіявши руйнування будівель.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу штабу АТО.

«Сьогодні вечері, 24 квітня, під час обстрілу позицій сил АТО в районі населеного пункту Мар'їнка під вогонь супротивника, як і два дні тому, потрапили житлові квартали міста. Відомо, що є руйнування будинків, про постраждалих жителів або військовослужбовців на цей момент інформація відсутня», - йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 24 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 24 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу, вид зброї, яку застосовують бойовики, з'ясовується, проте, за непідтвердженою інформацією, мова йде про міномет калібра 82 мм, озброєнні БМП і гранатомети.

Раніше в штабі АТО назвали кількість обстрілів з початку доби.

Нагадаємо, 23 квітня на Донбасі терористи відкривали вогонь 34 рази, один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: