У зоні АТО загинув один військовослужбовець, 2 поранені

Читать на русском
На Донбасі 23 квітня терористи відкривали вогонь 18 разів, один військовослужбовець ЗСУ загинув, двоє отримали поранення.

На Донбасі 23 квітня терористи відкривали вогонь 18 разів, один військовослужбовець ЗСУ загинув, двоє отримали поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО ввечері 23 квітня, пише «Слово і Діло».

За даними штабу, на Донецькому напрямку бойовики обстріляли позиції АТО в районі Троїцького з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, автоматичних гранатометів і кулеметів великого калібру.

«Біля Авдіївки ворог вів вогонь з 120-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 82-мм - по позиціях поблизу Луганського. Поблизу Невельського і Троїцького бойовики стріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, біля Пісків і шахти «Бутівка» - з гранатометів і стрілецької зброї», - йдеться в звіті штабу.

По позиціях біля Зайцевого супротивник вів вогонь зі стрілецької зброї, біля Авдіївки діяли ворожі снайпери.

Карта АТО: ситуація на сході України на 23 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 23 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На Приморському напрямку біля Водяного, Гнутового і Павлополя з боку ОРДО вели вогонь зі стрілецької зброї, в районі Водяного - снайпери.

На Луганському напрямку з 82-мм мінометів і кулеметів великого калібру бойовики обстріляли опорні пункти поблизу Новозванівка, біля Новоалександрівки били з озброєння БТР і гранатометів.

Минулої доби в зоні АТО бойовики майже півсотні разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Нагадаємо, сьогодні стався інцидент з підривом автомобіля ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: