Карта АТО: ситуація на сході України на 24 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 24 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу терористи здійснили 34 обстріли, один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення.

Напрямки

На Донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав позиції наших військ у районі Троїцького. По захисниках Авдіївки ворог гатив зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Пісків, Луганського та Новоселівки Другої, вів вогонь з мінометів калібру 82-мм та гранатометів. Опорні пункти наших підрозділів поблизу шахти «Бутівка» та Невельського обстрілював з гранатометів, великокаліберних кулеметів, а поруч із Зайцевим – зі стрілецької зброї. Крім того, по захисниках Луганського били з озброєння БМП, а в районі Авдіївки активно діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів противник накривав наші позиції неподалік Тарамчука та Мар’їнки. Озброєння БТР, автоматичні гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосував поблизу Гнутового, а стрілецьку зброю поруч Широкиного. Морських піхотинців під Водяним та Павлополем обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 82-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог гатив по наших позиціях у районі Новозванівки. Опорні пункти поблизу Станиці Луганської накривав вогнем БМП та гранатометів, а озброєння БТР та автоматичні гранатомети застосував поруч із Новоолександрівкою. З гранатометів та стрілецької зброї противник бив по оборонцях Валуйського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: